|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bener, cordan, ilköğretim, merkez, okulu, trabzon |
![]() |
Bener Cordan İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bener Cordan İlköğretim Okulu Merkez TrabzonBener Cordan İlköğretim Okulu Hakkında - Bener Cordan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bener Cordan İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Bener Cordan İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Bener Cordan İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bener Cordan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bener Cordan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bener Cordan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: BENER CORDAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TURGUT ÖZALBULVARI HASAN PAŞA CADDESİ Telefon Numarası: 4622291395 Faks Numarası: 4622290237 9140 m2 alan üzerine kurulan okul, devlet tarafından yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Öğrencilerimizin Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve devrimlerini kavratma, özgür düşünme, insan haklarına saygılı bireyler olarak yetişmelerine özen gösterilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim ve öğretimde; öğretmenlerimiz; yeniliğe, değişime açık, kendine güvenen üreten bireyler yetiştirmenin gayreti içindedir ![]() ![]() ![]() ![]() Sosyal ve Kültürel etkinliklerde, Masa tenisi, Satranç, Folklor, Resim-iş, Müzik, Tiyatro, Futbol, Hentbol ve Basketbol çalışmaları eğitim ve öğretimin bir parçası olarak, hafta içi ve hafta sonları devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren,evrenselliğin içinde kendi ulusal değerlerine sahip, Atatürkçü,özgüveni yüksek, mutlu,başarıyı ödül gören,öğrenmeyi öğrenen öğrenciler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Ülkemiz için başarma azmi,geleceği şekillendirme sorumluluğu ile,çağdaş yaklaşımlarla mükemmele ulaşmak için,kendine ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|