|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bahçeli, çeşme, ilköğretim, ilıca, izmir, mustafa, okulu |
![]() |
İlıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Çeşme İzmirIlıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Hakkında - Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Tanıtım - Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Resimleri - Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1912 yılında Ilıca İlkokulu olarak Eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() tarihleri arasında eğitim öğretime deniz kıyısındaki binada devam etmiş ve bu tarihler arasında herhangi bir kayıtlı evrak bulunamamıştır ![]() derslik sayısı 3'e çıkartılmış ve 1944-1945 eğitim öğretim yılına kadar eğitim vermeyi sürdürmüştür ![]() Binanın yetersiz gelmeye başlaması üzerine 1965-1966 eğitim öğretim yılında Ilıca Yaykın mevkii diye bilinen yerde 5 derslikli yeni bir bina bakanlığımızca yapılmış ve hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu anda okulumuz bünyesinde 17 derslik olup ,16 şube, 1 Anasınıfı, 1 Müdür Odası,1 Müdür Yardımcısı odası, 1 Öğretmen odası, 1 Rehberlik servisi ,1 Bilgi Teknoloji sınıfı, 1 Memur odası, B Blok yan duvarına 2006-2007 eğitim öğretim yılında yaptırılan 2 depo,1 kalorifer dairesi ve tuvaletler mevcuttur ![]() Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Ilıca Mh ![]() ![]() Okul Telefonu : 0 232 723 ![]() ![]() Okul Faks : 0 232 723 ![]() ![]() Okul Web Sitesi : http://ilicamustafabahceliioo ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 318972@meb ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|