![]() |
Nene Hatun Anaokulu Mersin Merkez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nene Hatun Anaokulu Mersin MerkezNene Hatun Anaokulu Hakkında - Nene Hatun Anaokulu Tanıtım - Nene Hatun Anaokulu Resimleri - Nene Hatun Anaokulu İletişim ![]() Nene Hatun Anaokulu Mersin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Nene Hatun Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz, Mersin merkezinde Toroslar belediyesi sınırları içerisinde olup, 1996 yılında eğitim - öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz adını, Kurtuluş savaşında Erzurum cephesin de Ermenilere karşı, kahramanca savaşan, Kahraman Nene Hatun’dan almaktadır ve bizde bunun onurunu ve gururunu taşımaktayız ![]() Nene Hatun Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / MERKEZ Adı: NENE HATUN ANAOKULU Adresi: TOZKOPARAN MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3243203434 Faks Numarası: 3243220705 E-mail Adresi: Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|