|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aslantürk, bornova, ilköğretim, izmir, murat, okulu, teğmen, şehit |
![]() |
Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Bornova İzmirŞehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1991 yılında yapılmış, 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahallenin fazla göç alması nedeniyle öğrenci sayısı artmış ve yeni bir okul ihtiyacı doğmuştur ![]() ![]() 2001–2002 öğretim yılı sonunda okul bahçemiz, Karayolları tarafından asfaltlanmış; 2002–2003 öğretim yılında Bornova Belediyesi tarafından basketbol potaları ve voleybol sahası yapılmış; Topçu Tugayı tarafından çok amaçlı salonumuza sahne yapılmış, boya ve badanası yapılmıştır ![]() Toplam her iki binada ( A ve B blok ) 21 derslik, 1 Ana Sınıfı, 1 Kütüphane, 2 Bilgisayar Laboratuarı, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 İş Teknik Atölyesi, 1 Resim-İş Atölyesi, 1 Rehberlik Merkezi, 1 Spor Odası, 1 Dişçi Odası, 1 Müdür Odası, 3 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Öğretmenler Odası, 1 Mutfak, 1 Kalorifer Dairesi, 1 Çok Amaçlı Salon ve tuvaletler vardır ![]() ![]() Okulumuzda kadrolu olarak Müdür, Müdür Baş Yardımcısı, 3 Müdür Yardımcısı, 1 Rehber Öğretmen, 2 Ana Sınıfı Öğretmeni, 30 Sınıf Öğretmeni, 17 Branş Öğretmeni bulunmaktadır ![]() Okulumuzda ikili eğitim-öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Mevlana mh ![]() ![]() Okul Telefonu : (232) 388 29 81 Okul Fax : (232) 373 45 69 Okul Web : http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 265049@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|