|
|
Konu Araçları |
adıyaman, çelikhan, ilköğretim, okulu, yağızatlı |
Yağızatlı İlköğretim Okulu Çelikhan Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yağızatlı İlköğretim Okulu Çelikhan AdıyamanYağızatlı İlköğretim Okulu Hakkında - Yağızatlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yağızatlı İlköğretim Okulu Resimleri - Yağızatlı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Yağızatlı İlköğretim Okulu Adıyaman Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yağızatlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yağızatlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yağızatlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yağızatlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / ÇELİKHAN Adı: YAĞIZATLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yağizatli Köyü Çelikhan / Adiyaman Telefon Numarası: 4164562056 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|