|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, karabekir, kazım, merkez, okulu |
![]() |
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanKazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Vizyonu & Misyonu Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, öğretmen olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır ![]() İnsana değer veren,yeniliklere ve değişimlere açık,sürekli gelişim içinde sevgi,saygı ve hoşgörü ortamında,çağın gerektirdiği eğitim ve öğretim amaçlarını kullanarak; Öğrencilerimizi, çağdaş,bilgili,görgülü ve insana değer veren bireyler olarak hayata ve orta öğrenime hazırlamaktır ![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fatih Mah ![]() Telefon Numarası: 4162161109 E-mail Adresi : Bilgi Mevcut Değildir Web Adresi :Bilgi Mevcut Değildir Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|