![]() |
Bulak İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulak İlköğretim Okulu Merkez TrabzonBulak İlköğretim Okulu Hakkında - Bulak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bulak İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Bulak İlköğretim Okulu Resimleri Bulak İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bulak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bulak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bulak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: BULAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mrk ![]() Telefon Numarası: 4623522299 Kurumun Misyonu : Biz trabzon merkez bulak ilköğretim okulu olarak: bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak, onların; milli manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine, ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa, karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, topluma yararlı birer birey olmaları için varız ![]() Kurumun Vizyonu: Biz trabzon merkez bulak ilköğretim okulu olarak: bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak, onların; milli manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine, ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa, karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, topluma yararlı birer birey olmaları için varız ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|