|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bolu, cumhuriyet, dörtdivan, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Dörtdivan Bolu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Dörtdivan BoluCumhuriyet Ilköğretim Okulu Hakkinda - Cumhuriyet Ilköğretim Okulu Tanitimi - Cumhuriyet Ilköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cumhuriyet Ilköğretim Okulu Resimleri ![]() KISA TANITIM Okulumuz Bolu ili Dörtdivan İlçesinin Kargıbayramlar Mahallesinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur ![]() ![]() ![]() GÖREVLERİMİZ Atatürk İnkılap ve İlkelerine ve Anayasa da ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk Milleti nin milli, ahlaki, manevi, tarihi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaş olarak yetiştirmek üzere, bakanlığımıza bağlı her kademedeki öğretim kurumlarının öğretmen ve öğrencilerine ait planlanan ve programlanan eğitim - öğretim hizmetlerini yürütmek, takip ve denetim altında bulundurmaktır ![]() GENEL BİLGİLER OKULUN ADI Cumhuriyet İlköğretim Okulu ADRESİ Kargıbayramlar Mahallesi - Dörtdivan/BOLU YERLEŞİM YERİ Mahalle MERKEZE UZAKLIĞI 2 Km TELEFON NUMARASI (0374) 331 47 56 E-POSTA ADRESİ 313682@meb ![]() ![]() ÖĞRETİM ŞEKLİ Normal YABANI DİL İngilizce KURUM TİPİ A OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1949 yılında kagir bir binada Kargıbayramlar Köyü İlkokulu adı altında eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1993 yılından itibaren Eğitim ve Öğretimi üç binada sürdürmüştür ![]() ![]() Okulumuzun adı �Kargıbayramlar Köyü İlkokulu� iken Valiliğimizin 06/09/1993 tarih ve 315/21109 onay sayılı yazılarıyla �Cumhuriyet İlköğretim Okulu� adını almıştır ![]() Okulumuzun İlköğretim Okulu olarak açılması Valiliğimizin 07/09/1993 tarih ve 420/21409 sayılı yazılarıyla sağlanmıştır ![]() ![]() Okulumuz gündüzlü olarak normal öğretimine devam etmektedir ![]() ![]() Okulumuz Dörtdivan İlçesi Kargıbayramlar Köyü taşıma merkezidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|