![]() |
Çimenli İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çimenli İlköğretim Okulu Merkez TrabzonÇimenli İlköğretim Okulu Hakkında - Çimenli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çimenli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çimenli İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Çimenli İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çimenli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çimenli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çimenli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: ÇİMENLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çimenli Köyü Trabzon Telefon Numarası: 4623342810 Faks Numarası: 4623346284 TARİHÇEMİZ Okulumuz, Trabzon Merkez Çimenli Köyü’nde “Çimenli İlkokulu” adı ile 1961 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulun sekiz şube olması sebebiyle de okulumuz ikili öğretime geçmek zorunda kalmıştır ![]() 2001-2002 Eğitim-Öğretim yılında da okuldan ayrı olarak 100 m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Kendine güvenen, çevresine saygı duyan, ölçülü ve yaşadığımız dönemde ülkemizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek ölçüde seviyeli, ahlaklı ve başarılı bireyler yetiştirmek varoluş sebebimizdir ![]() Kurumun Vizyonu: Eğitim bölgesinde öncelikli fiziki imkanların iyileştirilmesi; örnek davranışlar sergileyebilen, proje üretebilen öğrencilr yetiştiren, çevresini örnek alan değil, çevresine örnek olan, eğitim kurumu olabilmek öncelikli hedeflerimizdir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|