Mersin-Tarsus Anaokulu Mersin Tarsus |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mersin-Tarsus Anaokulu Mersin TarsusMersin-tarsus Anaokulu Hakkında - Mersin-tarsus Anaokulu Tanıtım - Mersin-tarsus Anaokulu Resimleri - Mersin-tarsus Anaokulu İletişim Mersin-tarsus Anaokulu Mersin Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mersin-tarsus Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mersin-tarsus Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mersin-tarsus Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Mersin-tarsus Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz 2002/2003 Eğitim ve öğretim döneminde hizmete açılmıştır 2008-2009 Eğitim öğretim döneminde 2 tam gün sınıf 3 öğleci 3 sabahçı grup ile eğtim vermeyi hedeflemektedir Okulumuzda 1 Müdür 2 Müdür yardımcısı 6 Kadrolu öğretmen görev yapmaktadır Mersin-tarsus Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / TARSUS Adı: MERSİN-TARSUS ANAOKULU Adresi: Şehit Ishak Mh Atatürk Lisesi YaniTelefon Numarası: 3246266202 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - tarsusanaokulu meb k12 trMersin-tarsus Anaokulu Resimleri: biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|