Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bolu, çavuşlar, dörtdivan, ilköğretim, okulu

Çavuşlar İlköğretim Okulu Dörtdivan Bolu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çavuşlar İlköğretim Okulu Dörtdivan Bolu

Çavuşlar İlköğretim Okulu Hakkinda - Çavuşlar İlköğretim Okulu Tanitimi - Çavuşlar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çavuşlar İlköğretim Okulu Resimleri

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çavuşlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çavuşlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çavuşlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çavuşlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Okulumuz 1987 yılında Çavuşlar Mah Hatipler mevkiinde 3 derslikli bir okul olarak açılmış ,1995 yılında ek bina ile 5 derslikli olmuştur2003 yılında şu andaki bu binaya Semiha Şakir Vakfı tarafından tadilat ve kalorifer tesisatı döşenmiş2003-2004 Eğitim-Öğretim yılına 6 derslikli bu binada öğretime açılmıştır2006 yılında 3 Derslik+Bilgi Teknoloji Sınıfı ve Çok Amaçlı Salondan oluşan ek bina yapılarak 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında hizmete girmiştirOkulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 43 km dir

Adres: Çavuşlar Mah Hatipler Mevkii DörtdivanBOLU

( Yeniçağa Bolu Yolu Üzeri )

Tel : 374 331 20 85

E-mail: 879655@mebk12tr

Kurumun Tarihçesi

Okulumuz 1987yılında Çavuşlar mahallesi Hatipler mevkiinde 3 derslikli ilkokul olarak açılmıştır1995 yılında ek bina ile 5 derslikli okul olarak tekrar düzenlenmiştir1999-2000 yılları arasında bir yıl eğitim-öğretime ara verilmişDaha sonra 2000-2001 eğitim- öğretim yılında tekrar birleştirilmiş sınıf olarak açılmıştır2001-2002 yılında beş derslikle eğitime başlanmıştır

2003-2004 eğitim-öğretim yılında Halk Eğitim Hizmet Binası olarak kullanılan, eski orta okul binası; Semiha ŞAKİR Vakfı tarafından tadilatı yapılarak,kalorifer sistemi döşenmiş olarak eğitim-öğretimin hizmetine sunulmuştur2006 yılında 3 derslik(2 sınıf ve 1 BT) ve çok amaçlı salondan oluşan ek bina yapılmışEk binanın 2006-2007 öğretim yılında hizmete girmesi ile fiziki durum iyileşmiştir

Şu anda okulumuz 2007-2008 öğretim yılında 1-5 Sınıf, Bilgi Teknoloji Sınıfı (21 bilgisayar ve internet bağlantısı ),Ana Sınıfı ve Çok Amaçlı salon ile eğitim-öğretime 6 öğretmen 1 idareci ve 1 hizmetliden oluşan personel ve 161 öğrenci ile eğitim-öğretime devam etmektedirÖğrencilerimizin 15’i merkezden 134 i ise taşımalı sistem ile 11 köyden gelmektedirOkulumuza bağlı 2 Ana sınıfı olup Ana sınıfında toplam 27 öğrenci vardır

Kurumun Misyonu

Temel hedefimiz olan en iyi olma duygusunu her zaman canlı tutmak, toplam kalite yolculuğunda öncü olmak, öğrendiklerimizi ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için kullanmak, bizi biz yapan bilinci oluşturmak misyonumuz olacaktır

Kurumun Vizyonu

Türk milletinin kültürel değerlerini benimseyen, Atatürk İlke ve İnkîlaplarına sahip çıkan, insan haklarına saygılı ve insanlığın ortak mirasını koruma bilincine ulaşmış, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin ortağı olmaya aday; düşünen, soran ve sorgulayan, öğrenmeyi, öğrendiklerini kullanabilmeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur

Kurumun Ilkeleri

Çavuşlar İlköğretim Okulu hepimizindir

Biz bir kalite yolcusuyuz Bu yolculukta Büyük ATATÜRK’ ün ilke ve inkılapları yolumuzu aydınlatan ışık olacaktır

Biz birbirimizle olan ilişkilerimizde insana saygıyı esas alır, insana, insan olduğu için saygı gösteririz

Okulumuzda öğrenmenin yollarını kavramak, düşünebilme yeteneklerimizi geliştirmek temel ihtiyaç olarak kabul edilir

Değişim ve gelişmeye açık, yozlaşmaya kapalıyız

Değişimde çevremize rehber olabilmek bize güven ve güç, çalışmalarımıza hız verecektir

Okulumuzda her birey öğrenmede yardımlaşma ve dayanışma bilincindedir

Biz çalışmalarımızı bir ekip ruhuyla sürdürürüz Kişisel gelişimimiz için iletişim yollarını açık tutarız Yeni düşünceler üretmek için katılımcılığı esas alırız

Hiçbir şeyin mükemmel olmadığını bilerek, sürekli mükemmeli arayacağız

Bilginin gücünü kavrayan, buna inanan; bilgiye ulaşmak için araştırma yapmayı benimseyen, araştırma yapanları destekleyen ve bu amaçla, teknolojik gelişmeleri okulumuza kazandırmayı bir zorunluluk olarak algılarız

Sağlıklı ve güvenli bir ortamda sağlıklı kuşaklar yetiştirmeyi temel ilke olarak kabul ediyoruz

Hepimiz sevgi havuzunu oluşturan bir damlayız Kalite yolculuğuna bu ruh ve anlayışla devam edeceğiz

mebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com