Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiğli, egekent, ilköğretim, izmir, okulu

Egekent İlköğretim Okulu Çiğli İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Egekent İlköğretim Okulu Çiğli İzmir

Egekent İlköğretim Okulu Hakkında - Egekent İlköğretim Okulu Tanıtım - Egekent İlköğretim Okulu Resimleri - Egekent İlköğretim Okulu İletişim

Egekent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1984 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut işbirliği ile EGEKENT toplu konut alanı olarak tahsis edilmiştir Ege kooperatifi koordinatörlüğünde 41 kooperatifin katılımıyla okul ve inşaatlar başlanmış ve 1988 yılında konutlar sahiplerine teslim edilmiştir 1980 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Özel İdare Müdürlüğü ile işbirliği ile yapımına başlanmış ve 1991 yılında bitirilmiştir 1991-1992 Öğretim yılında, Egekent yerleşim alanından adını alarak “EGEKENT İLKÖĞRETİM OKULU” olarak eğitime başlamıştır Yaklaşık 60000 kişiyi barındıran yerleişm alanında eğitim-öğretime devam edilmektedir

OKULUMUZUN FİZİKİ İMKANLARI OKULUN ÖZELLİKLERİ : Gündüzlü ve karma eğitim yapmaktadır
OKUTULAN SEÇMELİ DERSLER : Bilgisayar
SEVİYESİ- DERECESİ- ÖĞRETİM ŞEKLİ : İlköğretim – İkili
OKUTULAN YABANCI DİL : İngilizce
KİTAPLIKTAKİ KİTAP SAYISI : 420
DERSHANELER : 12 derslik ve1 ana sınıfı
LABORATUAR : Fen Bilgisi Laborantımız yoktur Ancak Bilgi Teknolojisi Sınıfımız vardır (KİPA tarafından 15+1 bilgisayar verildi Bilgisayarların teknik özellikleri çok eskiydi, Bakanlık tarafından 15+1 yeni bilgisayar verildi) 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında Bilgi teknolojileri sınıfımız açıldı Diğer bilgisayarlar Tekman-Erzurum İlçi Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderildi
OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI : Okul kitaplığımızda 420 kitap vardır Buradan tüm öğrenciler yararlanmaktadır Ayrıca sınıf kitaplıklarımız vardır Burada öğrenciler okuma alışkanlığı kazanmak için aldıkları kitapları okumaktadırlar
ATÖLYE DURUMU : 678 sınıflar için İş Teknik derslerini yapabilecekleri sınıfımız velilerin desteği ile yapılmıştır
DEPO ARŞİV DURUMU: Yok
SPOR SALONU : Yok
İDARE ODALARI : 3 oda
DİĞER SOSYAL FAALİYETLER İÇİN AYRILMIŞ YER: Okul bahçesinde Basketbol- Voleybol ve Minyatür futbol sahası hazırlandı
ÖĞRETMEN SAYISI : 36
YÖNETİCİ SAYISI : 1 Müdür, 2 Müdür yardımcısı
ÖĞRENCİ SAYILARI : 351 Kız + 379 Erkek = 730 (12345) 201 (K) 227 (E) + 134 (K) 137 E (678) + 16(K) 16 (E) (Ana sınıfı ) = 730

Egekent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Çiğli
Okul Adresi : 8843 SokEgekent Çiğli İzmir
Okul Telefonu : 0 232 3780898
Okul Faks : 0 232 3780477
Okul Web Sitesi : http://wwwegekentilkogretimcom/
Okul E-Mail :
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Egekent İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com