|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çevik, çiğli, ersin, ilköğretim, izmir, okulu, temel, şehit |
![]() |
Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Çiğli İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Çiğli İzmirŞehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : AMAÇLAR * Çiğli Evka-2'de yaşayan ilköğretim çağındaki çoçuklara Eğitim Öğretim Hizmetini verebilmek * Milli Eğitmin genel amaçlarına ve temel ilkelrine uygun olarak çalışmalarda bulunmak ve bunun için; o Her Türk çoçuğuna iyi bir vatandaş olmak için Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, gerekli temel bilgi beceri davranış ve alışkanlıkları kazandırmak ve onu Milli Ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek, o Her Türk çoçuğuna ilgi, istidat ve kabiliyet yönünde yetiştirecek yaşama ve üst öğrenimine hazırlamaktır ![]() SEVİYESİ-DERECESİ-ÖĞRETİM ŞEKLİ: İlköğretim - İkili Öğretim MÜDÜR : Ali ÖZGÜL MÜDÜR YARDIMCISI: Selçuk GÜVEN OKUTULAN YABANCI DİLLER: İngilizce OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz Çiğli İlçesi Evka-2 sınırları içerisnde olup,1990-1991 öğretim yılında ilköğretim okulu olarak eğitme başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun özel bir isim verilmesi; Siirt'in Eruh İlçesinde görevi başında Şehit edilen İlköğretim Müffetişi "Çevik Ersin Temel" anısına saygı olarak verilmiştir ![]() Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : 6796/1 Sokak Evka-2 Çiğli İzmir Okul Telefonu : 0 232 370 32 66 Okul Faks : 0 232 370 32 66 Okul Web Sitesi : http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|