Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çevik, çiğli, ersin, ilköğretim, izmir, okulu, temel, şehit

Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Çiğli İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Çiğli İzmir

Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu İletişim

Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

AMAÇLAR

*
Çiğli Evka-2'de yaşayan ilköğretim çağındaki çoçuklara Eğitim Öğretim Hizmetini verebilmek
*
Milli Eğitmin genel amaçlarına ve temel ilkelrine uygun olarak çalışmalarda bulunmak ve bunun için;
o Her Türk çoçuğuna iyi bir vatandaş olmak için Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, gerekli temel bilgi beceri davranış ve alışkanlıkları kazandırmak ve onu Milli Ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek,
o Her Türk çoçuğuna ilgi, istidat ve kabiliyet yönünde yetiştirecek yaşama ve üst öğrenimine hazırlamaktır

SEVİYESİ-DERECESİ-ÖĞRETİM ŞEKLİ: İlköğretim - İkili Öğretim
MÜDÜR : Ali ÖZGÜL
MÜDÜR YARDIMCISI: Selçuk GÜVEN
OKUTULAN YABANCI DİLLER: İngilizce

OKULUN TARİHÇESİ
Okulumuz Çiğli İlçesi Evka-2 sınırları içerisnde olup,1990-1991 öğretim yılında ilköğretim okulu olarak eğitme başlamıştır Şehit Çevik Ersin Temel okuluna atanan ilk Müdür Ahmet PAKSOY'dur Cüneyt BUHARALIOĞLU Müdür Vekili olarak görev yapmıştırAli ÖZGÜL Şubat 2010 tarihinden beri müdür olarak halen görev yapmaktadır

Okulumuzun özel bir isim verilmesi; Siirt'in Eruh İlçesinde görevi başında Şehit edilen İlköğretim Müffetişi "Çevik Ersin Temel" anısına saygı olarak verilmiştir

Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Çiğli
Okul Adresi : 6796/1 Sokak Evka-2 Çiğli İzmir
Okul Telefonu : 0 232 370 32 66
Okul Faks : 0 232 370 32 66
Okul Web Sitesi : http://okulwebmebgovtr/35/25/290296/anasayfahtml
Okul E-Mail :
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Şehit Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com