![]() |
Gölçayır İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gölçayır İlköğretim Okulu Merkez TrabzonGölçayır İlköğretim Okulu Hakkında - Gölçayır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gölçayır İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Gölçayır İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Gölçayır İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gölçayır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gölçayır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gölçayır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: GÖLÇAYIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Gölçayir Köyü Telefon Numarası: 4622762159 Faks Numarası: 4622762407 Tarihçe: Gölçayır İlköğretim Okulunun ilk kuruluşu 1960 yılına dayanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gölçayırlıların, öğrencilerinin eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır ![]() İstiyoruz ki Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal,kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() İstiyoruz ki Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın İstiyoruz ki Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() Vizyonumuz Misyonumuz Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği ; bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir ![]() İnanıyoruz ki Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir ![]() İnanıyoruz ki Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur ![]() İnanıyoruz ki Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() İnanıyoruz ki Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız ![]() İnanıyoruz ki Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() ![]() İnanıyoruz ki Biz farklıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|