|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, okulu, tepebaşı, yakakayı |
![]() |
Yakakayı İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakakayı İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirYakakayı İlköğretim Okulu Hakkında - Yakakayı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yakakayı İlköğretim Okulu Resimleri - Yakakayı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yakakayı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yakakayı İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Yakakayı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2224185500 Okulun Faksı: Okulun Adresi: YAKAKAYI KÖYÜ Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adres: http://yakakayiioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Sadettin ARAL Okulun Ulaşım Bilgileri: Eski otogar arkasından Gündüzler Belediyesine ait otobüsler ile yapılmakta ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yakakayı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|