Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, ilköğretim, okulu, selim, tepebaşı, yavuz

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtım - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu İletişim

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Yavuzselim İlköğretim Okulu 1965 yılında 251000 TLye yapılmıştır Arsası 3337 metrekare olup 1500 metrekaresi Hacı Süleyman BÜLBÜL tarafından bağışlanmıştır Geriye kalan kısmı ise metre karesi 13 TL den mahalle halkının katkısıyla satın alınmıştır

Okulumuz 12 Kasım 1965 yılında 360 öğrenci ile eğitim ve öğretime açılmıştır Okul binası, sonradan ikinci kat yapılabilir düşüncesiyle temelleri ona göre atılmış, önce tek kat olarak yapılmıştır

1968 yılında da ikinci katı tamamlanarak eğitim ve öğretime açılmıştır

Yavuzselim İlköğretim Okulu bir müdür on öğretmen kadrosu ile eğitim ve öğretime başlamıştır Şu anda ise okulumuz bir müdür iki müdür yardımcısı otuzyedi öğretmen kadrosu ile eğitim ve öğretime devam etmektedir

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı
Okulun Telefonu: 2223222025
Okulun Faksı: 2223214421
Okulun Adresi: ZAFER MAHTUNCALI SOKNO50 Tepebaşı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://eskisehiryavuzselimilkogretim mebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: yavuzselim26@hotmailcom
Okulun Müdürü: Ramazan KOÇER
Okulun Ulaşım Bilgileri: odunpazarından kalkan 4 numaralı otobüs okulun önünden geçmektedir
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com