|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, okulu, selim, tepebaşı, yavuz |
![]() |
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirYavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtım - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yavuzselim İlköğretim Okulu 1965 yılında 251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 12 Kasım 1965 yılında 360 öğrenci ile eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() 1968 yılında da ikinci katı tamamlanarak eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() Yavuzselim İlköğretim Okulu bir müdür on öğretmen kadrosu ile eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222025 Okulun Faksı: 2223214421 Okulun Adresi: ZAFER MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://eskisehiryavuzselimilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: yavuzselim ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ramazan KOÇER Okulun Ulaşım Bilgileri: odunpazarından kalkan 4 numaralı otobüs okulun önünden geçmektedir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|