![]() |
Karakaya İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karakaya İlköğretim Okulu Merkez TrabzonKarakaya İlköğretim Okulu Hakkında - Karakaya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karakaya İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Karakaya İlköğretim Okulu Resimleri Karakaya İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karakaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karakaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karakaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: KARAKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Karakaya Köyü Trabzon Telefon Numarası: 4622782028 Faks Numarası: 4622782717 Kurumun Misyonu : Karakaya İlköğretim Okulu; öğrencilerini, kendine güvenen,sorumluluk sahibi,toplumun değer yargılarına ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetiştirmek,iyi bir ortaöğrenim kurumuna yerleşmelerini sağlamak,ülkesini,ailesini ve insanlığı seven,gelenek ve göreneklerimize bağlı,bilgili ve eğitimli,yüksek düzeyde kültürlü,çevresiyle olumlu ilişkiler kurabilen,teknolojiden yaralanabilen,toplumsal gelişmeye yardımcı olan bireyler olarak yetiştirmek ![]() Kurumun Vizyonu: Bilgiye ulaşabilen ve ulaştığı bilgiyi verimli kullanabilen,çağdaşlığın,tekno lojinin,toplumsal yardımlaşmanın,milli değerlerin ve insan haklarının egemen olmasını sağlayacak,toplumun gelişmesine katkıda bulunacak bireyler yetiştirilecektir ![]() ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|