|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, onur, yeşil, şehit |
![]() |
Şehit Onur Yeşil İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Onur Yeşil İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirŞehit Onur Yeşil İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Onur Yeşil İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Onur Yeşil İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Onur Yeşil İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Onur Yeşil İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Eskişehir Odunpazarı İlçesi 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim-öğretim için gerekli olan tüm olanaklar düşünülerek yapılan okul binamızda 24 dersliğin yanında ; 2 Fen Bilgisi Laboratuvarı, 2 Bilişim Teknolojileri sınıfı (henüz kurulmadı), 1 rehberlik odası,1 revir odası, 1 spor salonu, 1 müzik odası, sığınak, 1 idari işler odası, 3 adet yönetici odası, toplantı salonu, kantin, kütüphane, 1 eğitim araçları odası, öğretmenler odası, 1 müzik odası, 1 resim odası ve 2 adet depo olmak üzere çok sayıda bölüm mevcut olup bu bölümler olanaklar dahilinde zaman içinde kullanıma açılacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() 2009-2010 eğitim-öğretim yılında 2 adet anasınıfı ve 3 adet birinci sınıf açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 Müdür ve 1 Müdür Yardımcısı ile birlikte, 2 Okul Öncesi Öğretmeni, 7 Sınıf Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 Fen ve Teknoloji Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Görsel Sanatlar Öğretmeni, 1 Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni, 1 Memur ve 1 Hizmetli olmak üzere toplam 19 personel görev yapmaktadır ![]() Şehit Onur Yeşil İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222182544 Okulun Faksı: 2222181488 Okulun Adresi: 75 ![]() Okulun Web Adresi: http://onuryesil ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 970800@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ebru TÜRKANIK Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza 44 numaralı otobüsler ve yine 44 numaralı dolmuşlarla 30-40 dakika arasında ulaşılabilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Onur Yeşil İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|