|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, havacılar, ilköğretim, karahöyük, okulu, tepebaşı |
![]() |
Karahöyük Havacılar İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karahöyük Havacılar İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirKarahöyük Havacılar İlköğretim Okulu Hakkında - Karahöyük Havacılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Karahöyük Havacılar İlköğretim Okulu Resimleri - Karahöyük Havacılar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karahöyük Havacılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Karahöyük Havacılar İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Karahöyük Havacılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2225142359 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Mrk ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: SİMGE ETYEMEZ DEMİRBOĞA Okulun Öğretmen Sayısı: 3 Okulun Öğrenci Sayısı: 34 Okulun Derslik Sayısı: 2 Okulun Ulaşım Bilgileri: ESKİŞEHİR-ALPU KARAYOLU ÜZERİNDE 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karahöyük Havacılar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|