|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, nisan, odunpazarı, okulu |
![]() |
23 Nisan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 23 Nisan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir23 Nisan İlköğretim Okulu Hakkında - 23 Nisan İlköğretim Okulu Tanıtım - 23 Nisan İlköğretim Okulu Resimleri - 23 Nisan İlköğretim Okulu İletişim ![]() 23 Nisan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1980 yılının baharında hazine arazisi olan okul arazisinin tapusu mahalle muhtarı Yusuf GÜNGÖR tarafindan alınarak Milli Egitim Müdürlügü’ne verilmis ,1982 yili Mayis ayinda Bayindirlik Müdürlügü tarafindan ihale yolu ile 5 derslikli olarak yapilmasina baslanmis olup 22 Kasim 1982 tarihinde yapimi bitirilerek 22 Kasim 1982 tarihinde bir müdür vekili ve 10 ögretmenli olarak egitim ögretime baslanmistir ![]() Zamanla derslikler, artan ögrenci sayisini karsilayamaz duruma geldiginden 1987 yilinda 5 derslikli bir ek bina yaptirilip ögretmen kadrosu 20 ye yükseltilmistir ![]() ![]() 1997-1998 ögretim yilindan itibaren ilkögretimin sekiz yila çikarilmasiyla birlikte okulumuz da sekiz yillik zorunlu ilkögretim uygulamasina geçerek 2000-2001 ögretim yilina kadar mezun vermeden ögretime devam etmistir ![]() ![]() Bugüne kadarki mezunlarimiz içerisinde doktor, avukat, hemşire, ögretmen, müteahhit, mühendis ve çesitli meslek gruplari dahil birçok ögrencimiz bulunmaktadir ![]() ![]() 2000-2001 ögretim yilindan itibaren okulumuzda kapı, pencere ,tuvaletlerin yenilenmesi, boya ,badana,ihata duvarlarinin demir korkuluklari gibi büyük onarimlar gerçeklestirilmistir ![]() 2002 yilinda okulumuza fen ve teknoloji laboratuvari kurulmustur ![]() ![]() ![]() 2007 yilina kadar koloriferli olan okulumuz 2007 yilinda doğalgaza dönüştürülmüstür ![]() Oklumuz 2008-2009 egitim- ögretim yılına 576 ögrenci, 15 sinif öğretmeni, 7 branş ögretmeni, 2 ana sınıfı öğretmeni, 1 müdür, 1 müdür yardimcisi , 1 memur ve 1 yardımci hizmetliden oluşan kadrosuyla egitim ögretime devam etmektedir ![]() 23 Nisan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222393789 Okulun Faksı: 2222397763 Okulun Adresi: BÜYÜKDERE MH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://23nisanilkogretimo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 389449@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ali AYDIN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 23 Nisan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|