Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, ilköğretim, nisan, odunpazarı, okulu

23 Nisan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

23 Nisan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

23 Nisan İlköğretim Okulu Hakkında - 23 Nisan İlköğretim Okulu Tanıtım - 23 Nisan İlköğretim Okulu Resimleri - 23 Nisan İlköğretim Okulu İletişim

23 Nisan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1980 yılının baharında hazine arazisi olan okul arazisinin tapusu mahalle muhtarı Yusuf GÜNGÖR tarafindan alınarak Milli Egitim Müdürlügü’ne verilmis ,1982 yili Mayis ayinda Bayindirlik Müdürlügü tarafindan ihale yolu ile 5 derslikli olarak yapilmasina baslanmis olup 22 Kasim 1982 tarihinde yapimi bitirilerek 22 Kasim 1982 tarihinde bir müdür vekili ve 10 ögretmenli olarak egitim ögretime baslanmistir

Zamanla derslikler, artan ögrenci sayisini karsilayamaz duruma geldiginden 1987 yilinda 5 derslikli bir ek bina yaptirilip ögretmen kadrosu 20 ye yükseltilmistir 1982 yilindan 1996-1997 ögretim yilina kadar bes sinifli ilkokul olarak egitim ve ögretime devam eden okulumuz bu ögretim yilina kadar 1819 ögrenci mezun etmistir

1997-1998 ögretim yilindan itibaren ilkögretimin sekiz yila çikarilmasiyla birlikte okulumuz da sekiz yillik zorunlu ilkögretim uygulamasina geçerek 2000-2001 ögretim yilina kadar mezun vermeden ögretime devam etmistir 2000-2001 ögretim yilindan itibaren sekizinci siniftan mezun vermeye baslayan okulumuz 2005-2006 ögretim yili sonuna kadar da 382 mezun verip bu gün itibariyle toplam 2201 mezuna ulasmistir

Bugüne kadarki mezunlarimiz içerisinde doktor, avukat, hemşire, ögretmen, müteahhit, mühendis ve çesitli meslek gruplari dahil birçok ögrencimiz bulunmaktadir 1983 yilindan 1998 yilina kadar Ibrahim ERDOGAN’in müdürlük yaptigi okulumuzda 2000 yili ocak ayinda Ali AYDIN okul müdürü olarak göreve baslamistir

2000-2001 ögretim yilindan itibaren okulumuzda kapı, pencere ,tuvaletlerin yenilenmesi, boya ,badana,ihata duvarlarinin demir korkuluklari gibi büyük onarimlar gerçeklestirilmistir

2002 yilinda okulumuza fen ve teknoloji laboratuvari kurulmustur2004 yilinda da Il Özel Idaresi tarafindan 10+1’lik bilgisayar sinifi kurulmus olup,bu laboratuar 2006 yilinda 20+1’e dönüstürülerek, bilisim teknolojileri sinifi olarak kullanilmaktadir Ayni zamanda tüm siniflar internet baglantisi ile donatilmis durumdadir

2007 yilina kadar koloriferli olan okulumuz 2007 yilinda doğalgaza dönüştürülmüstür

Oklumuz 2008-2009 egitim- ögretim yılına 576 ögrenci, 15 sinif öğretmeni, 7 branş ögretmeni, 2 ana sınıfı öğretmeni, 1 müdür, 1 müdür yardimcisi , 1 memur ve 1 yardımci hizmetliden oluşan kadrosuyla egitim ögretime devam etmektedir

23 Nisan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222393789
Okulun Faksı: 2222397763
Okulun Adresi: BÜYÜKDERE MH YENİŞEN SK NO 32 Odunpazarı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://23nisanilkogretimomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 389449@mebk12tr
Okulun Müdürü: Ali AYDIN
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

23 Nisan İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com