|
|
Konu Araçları |
ateş, atilla, ilköğretim, kastamonu, merkez, okulu, orgeneral |
Orgeneral Atilla Ateş İlköğretim Okulu Kastamonu Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orgeneral Atilla Ateş İlköğretim Okulu Kastamonu MerkezOrgeneral Atilla Ateş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Orgeneral Atilla Ateş İlköğretim Okulu Hakkında - Orgeneral Atilla Ateş İlköğretim Okulu İletişim - Orgeneral Atilla Ateş İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Orgeneral Atilla Ateş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Orgeneral Atilla Ateş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Orgeneral Atilla Ateş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Orgeneral Atilla Ateş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / MERKEZ Adı: ORGENERAL ATİLLA ATEŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BÜK KÖYÜMERKEZ/KASTAMONU Telefon Numarası: 3662427030 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|