|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, merkez, okulu, selim, trabzon, yavuz |
![]() |
Merkez Yavuz Selim İlköğretim Okulu Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Yavuz Selim İlköğretim Okulu TrabzonMerkez Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Yavuz Selim İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Merkez Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri Merkez Yavuz Selim İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Yavuz Selim İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: MERKEZ YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YAVUZ SELİM İLKOĞRETİM OKULU TAKSİM YOKUŞU TRABZON Telefon Numarası: 4623211711 Faks Numarası: 4623261390 Kurumun Misyonu : Problemlerin çözümünde farklı düşüncelere yer verilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|