|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altıntaş, ilköğretim, merkez, okulu, osman, trabzon |
![]() |
Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Merkez TrabzonOsman Altıntaş İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osman Altıntaş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osman Altıntaş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osman Altıntaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: OSMAN ALTINTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Boztepe Mh ![]() ![]() Telefon Numarası: 4623232914 Faks Numarası: 4623267428 OKULUN MİSYONU: -Sevgi,saygı güler yüz ve bilginin temel değerler olduğu bir öğrenme ortamı oluşturmak ![]() ![]() OKULUN VİZYONU: İstiyoruz ki; - Osman Altıntaş İlköğretim okulu, eğitim teknolojileri ile donatılmış mükemmellik anlayışı içerisinde sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek bilim ve kültürün merkezi olalım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|