![]() |
Uğurlu İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uğurlu İlköğretim Okulu Merkez TrabzonUğurlu İlköğretim Okulu Hakkında - Uğurlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Uğurlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Uğurlu İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Uğurlu İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uğurlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uğurlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uğurlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: UĞURLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: UĞURLU İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4622782053 TARİHÇEMİZ Merkez Uğurlu İlköğretim Okulu; 1950 yılında ilkokul olarak açılmış, 31 Temmuz 1975 yılında Merkez Uğurlu Ortaokulu ek binada hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni yapılan okul binası 4 katlı, 12 derslik olarak yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak;Yüce Önder Atatürk'ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen ;ailesine,vatanına,milletine ve Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumlulukarının bilincinde olan;küçüklerine karşı merhamet,büyüklerine hürmet gösteren ;bilgili,görgülü,saygılı,ahlak lı nesiller yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Kendini sürekli yenileyen,okuyan,inceleyen,ara ştıran,analiz sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği;bütün öğrencilerin ,akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı;dünü bugüne bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu ;yönetici,öğretmen,personel,öğ renci ve velilerin elbirliğiyle çevrede,bölgede ve ülkede "Model Okul"olmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|