|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adıyaman, ilköğretim, merkez, mimar, okulu, sinan |
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanMimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 262834 Okul Müdürü RAMAZAN ACAR Telefon 0 416 216 24 45 Fax ![]() ![]() ![]() E-Posta 262834@meb k12 trİnternet Adresi www mimarsinan02 meb k12 trAdres ATATÜRK STADYUMU YANI KAPCAMİ MAH MERKEZ/ADIYAMANPERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı 1 Öğretmen 15 Memur 1 Yardımcı Hizmetli 3 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 11 Öğrenci Sayısı - BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 11 Atölye ve İşlik Sayısı - Fen Laboratuarı 1 BT Sınıfı 1 Çok Amaçlı Salon 1 Yemekhane 1 Misafirhane - İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 0 km İlçe Merkezine Uzaklık 0 km Mimar Sinan İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KAP CAMİİ E-mail Adresi : 262834@meb k12 trWeb Adresi : http://okulweb meb gov tr/02/01/262834/Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr |
|
|
|