|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
emre, ilköğretim, merkez, okulu, trabzon, yunus |
![]() |
Yunus Emre İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunus Emre İlköğretim Okulu Merkez TrabzonYunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yunus Emre İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() Yunus Emre İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yunus Emre İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yunus Emre İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kurtuluş Mah ![]() Telefon Numarası: 4622294462 Faks Numarası: 4622294461 TARİHÇESI VE TANITIMI Okulumuz 1991-1992 Egitim-ögretim yilinda "Yunus Emre Ortaokulu adi ile egitim ve ögretime açilmistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Tüm ögrencilerimizi, iyi vatandas olarak, farkli etkinliklerde bulunabilen, düsünen ve insanliga saygili; Dünyada meydana gelen degisimleri takip edebilen; okuma, yazma ve dinleme becerisi gelismis; demokratik fikirleri anlayabilen ve uygulayabilen; Bilgiyi kullanma ve açiklama becerisi kazanmis; ögrenme istegi daima güçlü; Korunma ve saglikla ilgili bilgi ve becerileri kazanmis, bireyler yetistirmektir ![]() VİZYONUMUZ Hedefimiz, yarinin mutlu Türkiye'sinin, Türkiye, Türk Millet, Türk Bayragi sevdalisi; Atatürk'ün açtigi yolda, gösterdigi hedefe kosan; demokrasinin ilkelerini özümlemis, hakini koruyabilen, görev ve sorumluluk bilincine erismis; yasadigi çagi anlayabilen, degisime açik; Bilim ve teknigin insanligin ortak degeri olduguna inanan ve bu ugurda çaba gösterebilen; estetik duygulari gelismis, çevresiyle uyumlu, iyi ve mutlu insanini yetistirmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|