|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, kemal, merkez, namık, okulu |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanNamık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri TARİHÇEMİZ Okulumuz 1972 yılında 2 katlı 7 derslikli , 5 sınıflı bir ilkokul olarak hizmete açılmıştır ![]() 1987 yılında kullanılmakta olan bina depremden zarar gördüğü için yıkılmasına karar verilmiştir ![]() 1988-1989 yıllarında eğitim öğretime Biraralık İlköğretim Okulu’nda devam eden okulumuz 1989-1990 öğretim yılında bu gün kullanılmakta olan binamızda hizmet vermeye başlamış 1993 yılında binaya eklenen 2 ![]() ![]() 28 Aralık 2006 tarihinde bina çatısında çıkan yangında zarar gören okulumuz küçük onarımlarla eğitim görevine devam etmektedir ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MARA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 4162161402 E-mail Adresi : nkemal02@mynet ![]() Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() Kroki için tıklayınız ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|