|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, korkuteli, okulu, sülekler |
![]() |
Sülekler İlköğretim Okulu Korkuteli Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sülekler İlköğretim Okulu Korkuteli AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Sülekler İlköğretim Okulu Hakkında - Sülekler İlköğretim Okulu Tanıtım - Sülekler İlköğretim Okulu Resimleri - Sülekler İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Korkuteli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Köyümüzde 1903 yılından itibaren eski ve yeni yazı ile öğretim yapan bir ilkokul varsa da ihtiyaca kafi gelmediğinden yeni bir okula lüzum görülmüş, 1945 yılı Haziran ayının ilk haftasında 10 kişilik bir talebe ekibi Aksu Köy Enstitü'sünden gelerek bu okulun temelini atmıştır ![]() ![]() Köy muhtarı Süleyman ASLAN'ın yakın alakası ile kısa zamanda iç noksanları o yıl tamamlanmıştır ![]() ![]() 1954 yılında iki dershane ile bir salondan ibaret olan okul, dört dershane, bir salon, bir öğretmen odası, bir depo olarak yeniden yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1980-1981 yılında köyümüzde ortaokul açılarak eski ilkokul binasında 22 öğrenci ile eğitime başlamıştır ![]() Sülekler İlköğretim Okulu Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KORKUTELİ Adı: SÜLEKLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sülekler Köyü Telefon Numarası: 2426472149 Faks Numarası: 2426472001 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Sülekler İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|