![]() |
Vali Ferit Ünal Anaokulu Merkez Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali Ferit Ünal Anaokulu Merkez AksarayAksaray Vali Ferit Ünal Anaokulu Hakkında - Vali Ferit Ünal Anaokulu Tanıtım - Vali Ferit Ünal Anaokulu Resimleri - Vali Ferit Ünal Anaokulu İletişim ![]() Ferit Ünal (1928- ) Ferit Ünal kimdir Bor’da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlkelerimiz Bizler; • Çocuklarımızın bütünlüğünü gözeterek, zihinsel, bedensel ve psikolojik gelişimlerini destekleyen eğitim vermeyi, • Demokratik bir ortamda eğitim programımız ile çocuklarımızın kişilik özelliklerini, bağımsızlık ,yaratıcılık, sorumluluk ve paylaşma duygularını geliştirmeyi, toplum kurallarını öğrenmeleri ve yerinde kullanabilmelerini sağlamayı, • Liderlik duygusunu ve özbakım becerilerini geliştirmeyi, • İlgi duydukları konulara kolayca konsantre oldukları gibi diğer konulara da konsantrasyon sağlamaları için motive etmeyi, • Meraklı, aktif ve araştırmacı birer birey olmaları için yaratıcılık ve yeteneklerini desteklemeyi, • Okul ve dünya ile bağlantılı olmalarını, • Her şeyden öğrenmeleri için çalışmayı ve öğrendikleri arasında ilişki kurmaları için doğru rehber olmayı, • Doğallık ve gerçeklerin önemini öğrenmelerini, • Evlerindeki sıcaklık ve güven duygusunu okulumuzda da yaşamalarını ve her şeyden önemlisi OKULUMUZDA MUTLU OLMALARINI HEDEFLİYORUZ ![]() İletişim Bilgilerimiz Adresi: FATİH MAHALLESİ KULE ALIŞVERİŞ MERKEZİ YANI Telefon Numarası: 3822176017 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|