![]() |
Zübeyde Hanım Anaokulu Merkez Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zübeyde Hanım Anaokulu Merkez AksarayAksaray Zübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Zübeyde Hanım Anaokulu Tanıtım - Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri - Zübeyde Hanım Anaokulu İletişim ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU: İlimiz Merkezinde bulunan 1 Nolu bağımsız Anaokulu binası 1996 Yılı yapım programına alınmış olup, 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zübeyde Hanım Anaokulu Aksaray Pınar Mahallesinde bulunup 7484 m2 lik bir alanın 529 m2 lik bir kısmına inşa edilmiş, geri kalan kısmı bahçe olarak değerlendirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim ve Öğretimimiz tam gün olarak devam etmekte, öğretmen rehberliğinde yapılan etkinlikler yanı sıra öğrencilerden alınan aidatlarla 3 öğün yemek verilmektedir ![]() ![]() ![]() Bunun yanı sıra çocuk eğitiminde aileyi etkin kılmak, anne-baba ve ebeveynlere danışmanlık yapmaktayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ " Toplumsal ve milli-manevi değerlere bağlı, " Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen,kendine güvenen, " Kendisi ve çevresiyle barışık,mutlu, " İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, " Sosyal ilişkileri güçlü, " İşbirliği ve takım çalışmasına istekli, " Değişik görüş ve düşüncelere saygılı, " Yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, " Çevreye ve doğaya duyarlı, " Öz bakım becerilerini kazanmış, " Kendi haklarını ve başkalarının hakkını koruyabilen, " Türkçe'yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek vizyonudur ![]() MİSYONUMUZ " Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmeyi, " Yaşayarak,görerek,deneyerek eğitim yapmayı, " Gezi,gözlem ve deneylerle öğrenilenleri pekiştirmeyi, " Çocukların gelişim düzeylerini(duygusal,bilişsel, sosyal,psiko-motor,dil),ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak eğitimi, " Serbest zaman etkinlikleri ile çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve sosyalleşmelerini sağlamayı, " Türkçe dil etkinlikleri ile konuşma,anlatma,dinleme ve iletişim becerileri kazanmalarını, " Oyun,müzik,drama etkinlikleri ile kavram gelişimlerini sağlamayı ve öğrenmeyi zevk haline getirmeyi, " Çocuklara dengeli beslenme ve dinlenmenin ruh ve beden sağlığı için gerekliliğine inandırmayı, " Sosyal etkinliklerle(tiyatro,sinema,g ezi v ![]() " Okul-Aile işbirliğini destekleyerek,eğitimi sürekli hale getirmeyi, " Okulun ve sınıfların fiziki değişikliklerinin sürekli yenilenmesiyle çocukların estetik duygularının geliştirilmesi ve daha sağlıklı mekanlarda eğitim-öğretim yapmayı, " Farklı materyal ve oyuncaklarla çocuklardaki uyarıcı sayısını artırmayı, " Çevre tarafından tercih edilen örnek bir okul olmayı, " Çocuklarımızı ilköğretime en iyi şekilde hazırlamayı, " Eğitim etkinliklerinin değerlendirilmesinde belirlenen hedeflere ne ölçüde ulaşıldığının tespitinin yapılarak planlamayı bu sonuçlar doğrultusunda yapmayı, Kendine misyon edinmiştir ![]() KALİTE POLİTİKAMIZ " Eğitim etkinliklerimizi M ![]() ![]() ![]() " Anaokulumuzu çağın ötesine taşımak ve çağın gereklerine uygun düzeyde eğitim vermek ![]() " Erken çocukluk döneminden başlayarak,çocuğun içindeki özgür,çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerleri ortaya çıkarmak,yaparak yaşayarak kalıcı bir eğitim almalarını sağlamak ![]() " Veli ve öğrencilerin memnuniyetini sağlamak ![]() " Yasa ve mevzuatlara uygun olarak anaokulu etkinliklerini yürütmek ![]() " Personelimizin memnuniyetini ve performansını artırmak ![]() " Sürekli eğitimle personelimizin kalifikasyonunu artırmak ![]() " Aksaklıklara karşı hazırlıklı olmak,hızlı ve doğru kararlar vermek ve sorunlara süratle uygun çözümler bulmak ![]() " Faaliyetlerimizin sonuçlarını sürekli analiz etmek,daima hizmet kalitesini artırmak ![]() " Kalite yönetim sistemi şartlarına uymak ve sistemimizi sürekli iyileştirmek ![]() KALİTE POLİTİKAMIZDIR ![]() İLETİŞİM Pınar Mah ![]() ![]() 68100 AKSARAY E-Mail: TEL-FAX: 0382 217 23 21 Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|