|
|
Konu Araçları |
adana, ceyhan, demirtaş, ihsan, ilköğretim, okulu |
İhsan Demirtaş İlköğretim Okulu Ceyhan Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İhsan Demirtaş İlköğretim Okulu Ceyhan AdanaIhsan Demirtaş İlköğretim Okulu Hakkında - Ihsan Demirtaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Ihsan Demirtaş İlköğretim Okulu Resimleri - Ihsan Demirtaş İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Ihsan Demirtaş İlköğretim Okulu Adana Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ihsan Demirtaş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ihsan Demirtaş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ihsan Demirtaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ihsan Demirtaş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / CEYHAN Adı: IHSAN DEMİRTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ESENTEPE MAH Telefon Numarası: 3226112339 Kaynak : webrehberibiz/turkiyedeki-ilkogretim-okullari wwwmebgovtr |
|