|
|
Konu Araçları |
adana, aladağ, ceritler, ilköğretim, okulu, tereli |
Ceritler Tereli İlköğretim Okulu Aladağ Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceritler Tereli İlköğretim Okulu Aladağ AdanaCeritler Tereli İlköğretim Okulu Hakkında - Ceritler Tereli İlköğretim Okulu Tanıtım - Ceritler Tereli İlköğretim Okulu Resimleri - Ceritler Tereli İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Ceritler Tereli İlköğretim Okulu Adana Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ceritler Tereli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ceritler Tereli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ceritler Tereli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ceritler Tereli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / ALADAĞ Adı: CERİTLER TERELİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CERİTLERTERELİ KÖYÜ Telefon Numarası: 3225932023 Web Adresi:CERİTLER TERELİ İLKÖĞRETİM OKULU (Adana, Aladağ) Kaynak : webrehberibiz/turkiyedeki-ilkogretim-okullari wwwmebgovtr |
|