![]() |
Yenişakran İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenişakran İlköğretim Okulu Aliağa İzmirYenişakran İlköğretim Okulu Hakkında - Yenişakran İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenişakran İlköğretim Okulu Resimleri - Yenişakran İlköğretim Okulu İletişim Yenişakran İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1985 yılında hizmete açılan okulumuz 2005 yılında hizmete hizmete giren yeni binasıyla birlikte halen Aşağı Şakran köyü, Yüksekköy, Bahçedere, Kapukaya, Karaahmetli,Hacıömerli,Çorakla r, Kalabak, Çaltılıdere ve Yenişakra’a eğitim hizmeti vermektedir ![]() OKULUMUZUN VİZYONU Bu eşitliğin her iki tarafını sağlayan eğitim anlayışı; Gücümüzü her bireye eğitimde fırsat eşitliği ilkesine açılan okul yuvamızdan alıyoruz ![]() OKULUMUZUN MİSYONU Eğlenirken öğretmek için çabalıyoruz ![]() Eğitimdeki hedeflerimiz, öğrencilerimizdeki davranışlar olarak bize dönsün diye çalışıyoruz ![]() Toplumla barışık bireyler görmek için kendimizle barışıyoruz ![]() Aydınlıkçı Düşünen, Düşündüren bir toplum İçin Biz de Düşünüyoruz ![]() Bilimin ışığında hareket eden nesiller için araştırıyoruz ![]() DEĞERLER Güven Özgüven Disiplin Hoşgörü Saygı Sevgi Sağlıklı İletişim Bilgi ve Fikir Alışverişi İLKELER Zoru Mutlaka Başarmak ![]() Sorunla değil, çözümle tartışmak ![]() Olumsuz olan düşünceyi üretmek değil, olumlu olan düşünceyi üretmek ve uygulamak ![]() Yaptığı işe inanarak çalışmak ne inancını ne çalışkanlığını yitirmeden bu ikili öğeyi her zaman süreçte kullanmak ![]() Her bireyin eşit şartlarını gözetmek ve iyi olanı en iyiye daha kötü durumda olanıda en iyiye ulaştırmayı amaç edinmek ![]() Araştırmak ve yeniyi öğrenmek Yeniyi öğretmeyi öğrenmek ![]() Eski Bina : 294 m2 Alan -3 Kat Yeni Bina: 300 m2 Alan-3 Kat Öğrenci Sayısı :283 Öğretmen Sayısı: 17 Derslik Sayısı: 12 BT Sınıfı: 1 Fen Teknoloji Sınıfı :1 Atölye :1 Çok Amaçlı Salon :1 Spor Salonu : - Yemekhane : 1 Taşımalı Eğitim Köylerimiz Kalabak köyü Çaltılıdere Kapukaya köyü Yüksekköy Çoraklar köyü Bahçedere köyü Aşağışakran köyü Karaahmetli köyü Hacı Ömerli köyü Yenişakran İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Aliağa Okulun Adı : Yenişakran İlköğretim Okulu Okul Adresi : Sayfiye Mah ![]() ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 628 71 00 Faks Numaraları : 0 (232) 628 70 86 E-mail Adresi : yenisakranioo@hotmail ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://yenisakran ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : İl (izmir'e)-70 Km/ İlçe (Aliağa'ya)-10 Km Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu, Trenyolu Şakran-Aliağa Arası- 20 Dk ![]() Şakran-İzmir Arası-Saat Başı Araba Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ŞAKRANDA YAKLAŞIK 250-350 YTL ARASI KİRALIK KONUTLAR MEVCUT ![]() ŞAKRAN'DA ÖĞRETMEN EVİ YOK ALİAĞADA ÖĞRETMEN EVİNDE YATAKHANE YOK Yenişakran İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|