![]() |
Altındağ Belediyesi Anaokulu Ankara Altındağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altındağ Belediyesi Anaokulu Ankara AltındağAltındağ Belediyesi Anaokulu Hakkında - Altındağ Belediyesi Anaokulu Tanıtım - Altındağ Belediyesi Anaokulu Resimleri - Altındağ Belediyesi Anaokulu İletişim ![]() Altındağ Belediyesi Anaokulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Altındağ Belediyesi Anaokulunun Tarihçesi: Altındağ Belediye Başkanı Sn Veysel TİRYAKİ tarafından Karapürçek Mahallesinde yapılması düşünülmüş ve planlanmıştır ![]() Altındağ Belediyesi yaptırılan okulumuz 16 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 4 derslik, çok amaçlı salon, spor salonu, kış bahçesi, idari odalar, sanat laboratuvarı, mutfak, yemekhane ve geniş oyun imkanı sağlayan bahçesi bulunmaktadır ![]() 04 ![]() ![]() ![]() Altındağ Belediyesi Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: ALTINDAĞ BELEDİYESİ ANAOKULU Adresi: KARAPÜRÇEK MAH 2 ![]() Telefon Numarası:3123766071 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi:www ![]() ![]() ![]() Altındağ Belediyesi Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|