Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Çine Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Çine AydınÖğretmen Fatma Öz Anaokulu Hakkında - Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Tanıtım - Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Resimleri - Öğretmen Fatma Öz Anaokulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Öğretmen Fatma Öz Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Öğretmen Fatma Öz Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Öğretmen Fatma Öz Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Tarihçesi: Okul Aydın İli Çine İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Karahayıt Köyü yolu üzerinde bulunmaktadır 1993- 1999 yılları arasında inşaatı yapılan okul, 2000-2001 Eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiştirOkul 36-72 aylık çocuklara hizmet vermekte olup, 4-5-6 yaş grubu öğrencileri ayrı ayrı sınıflarda eğitim almaktadır Okul anaokulu amacıyla kurulduğu için donanım problemi bulunmamaktadırHer sınıf 103 m2 olup, sınıf içlerinde malzeme odaları, lavabo ve tuvaletler bulunmaktadırTam gün eğitim veren okul öncelikle çalışan annelere hitap etmekte olup, çocukların 3 tane servisle evlerinden alınıp güvenli bir şekilde evlerine teslim edilmektedirOkulda sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek verilmektedir Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / ÇİNE Adı: ÖĞRETMEN FATMA ÖZ ANAOKULU Adresi: CUMHURİYET MAH KARAHAYIT YOLU ÜZERİ Telefon Numarası: 2567110292 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|