|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, ilköğretim, karacakaya, okulu |
![]() |
Karacakaya İlköğretim Okulu Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karacakaya İlköğretim Okulu Altındağ AnkaraKaracakaya İlköğretim Okulu Hakkında - Karacakaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Karacakaya İlköğretim Okulu Resimleri - Karacakaya İlköğretim Okulu İletişim Tarihçe Karacakaya İlköğretim Okulu 1969 Yılında Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Yapılarak 1969-1970 Öğretim Yılında Hizmete Açılmıştır ![]() Okulun İnşa Edilmiş Olan Arsanın Bir Bölümü Hazineye Ait Olduğu, Bir Bölümünün De Bağış Olarak Verildiği Toplam 4410 Metrekare Olarak Yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Bulunduğu Mevkinin Tam Karşısında Yüksek Bir Kaya Mevcut Olup Bu Kayadan Ötürü Bu Mevkiye Karacakaya Mevkii Denilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz; Her öğrencimiz, her şeyin en güzeline layık olduğu gibi eğitim ve öğretimin de en güzeline layıktır ![]() Öğretmen olarak bizler, sınıfların her türlü donanıma, her türlü araç ve gerece, her türlü teknolojik ürünlere sahip olmasını istiyoruz ![]() İstiyoruz ki, okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki, okulumuzda da her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() Misyonumuz; Biz, yeterli imkanları olmamasına rağmen öğrencileri en iyi şekilde geleceğe hazırlayınız ![]() Biz, imkanlarımız çoğaldıkça daha iyi, daha güzel öğrenim yapacağımıza inanan okuluz ![]() Biz, herkese eşit eğitim vereniz ![]() Biz, yokluklarla başarı sağlamaya çalışanız ![]() Biz, başarıyı hedefleyeniz ![]() Biz, Milli Eğitim amaçları doğrultusunda öğrencileri yetiştirmeyi amaçlayan eğitim anlayışımız vardır ![]() PERSONEL BİLGİLERİ MÜDÜR YARDIMCISI 2 Müdür Yardımcısı(1 Kadrolu:Özel Öğrt ![]() ![]() ![]() ÖĞRETMEN 27(16 Sınıf Öğrt,11 Branş Öğrt)+ 3 Ekders karşılığı Görevlendirilen Öğretmen MEMUR 1 Memur(Yeni Hayat İ ![]() ![]() ![]() YARDIMCI HİZMETLER 1 Yrd ![]() ŞUBE ve ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ŞUBE SAYISI: 24 Şube ÖĞRENCİ SAYISI: 944 Öğrenci BİNA BİLGİLERİ DERSLİK SAYISI: 12 Derslik ATÖLYE-İŞLİK SAYISI: 0 FEN LABORATUARI: 1 Adet BT(BİLGİSAYAR) SINIFI: 1 Adet KONFERANS SALONU Yok SPOR SALONU Yok YEMEKHANE Yok MİSAFİRHANE Yok LOJMAN BİLGİLERİ LOJMAN ADETİ Yok LOJMAN BİLGİSİ Yok İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İL MERKEZİNE UZAKLIK Kızılay'a 8 Km, Ulus'a 6 Km ![]() İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 5 Km ![]() ![]() ![]() Okul Adı : Karacakaya İlköğretim Okulu Adres : Başpınar Mah ![]() ![]() ![]() Telefon : (0312) 348 20 24 Faks : (0312) 353 38 45 E-Posta : 353406@meb ![]() ![]() Web : www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|