|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
asil, balçova, ilköğretim, izmir, nadir, okulu |
![]() |
Asil Nadir İlköğretim Okulu Balçova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asil Nadir İlköğretim Okulu Balçova İzmirAsil Nadir İlköğretim Okulu Hakkında - Asil Nadir İlköğretim Okulu Tanıtım - Asil Nadir İlköğretim Okulu Resimleri - Asil Nadir İlköğretim Okulu İletişim Asil Nadir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz; adını Kıbrıslı İş adamı Asil Nadir’den almıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asil Nadir İlköğretim Okulu, Okul Müdürü Coşkun AKTAŞ liderliğinde TKY felsefesini benimsemiş çağdaş, demokratik, laik, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuzda iki Öğretmen Odası günümüz teknolojik koşullarına uygun olarak düzenlenmiş12 derslik, bir Anasınıfı, gerekli araç ve gereçle donatılmış bir Bilgi Teknolojileri Sınıfı, bir Fen Laboratuarı, bir Kütüphane, bir Kantin ve Çok Amaçlı Salon bulunmaktadır ![]() Okulumuzun ihtiyaçları kantin geliri ve hayır sever velilerimizin katkıları ile giderilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda İdare, Öğretmen, veli ve öğrenci arasında gerçekleştirilen olumlu iletişim ve eğitim kadromuzun yapmış olduğu öz verili çalışmaları sonucunda öğrencilerimiz sosyal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra merkezi sınavlarda göstermiş oldukları başarılarla okulumuzun gurur kaynağı olmaktadırlar Okulumuzda planlı bir şekilde yürütülen çalışmalar neticesinde 2006-2007 öğretim yılında yılın da okulumuza Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak verilmiştir ![]() ![]() Vizyonumuz Asil Nadir İlköğretim Okulu tüm öğrencilerini yüksek etik, sosyal ve akademik standartlara sahip, sürekli ve etkin öğrenen, ulusal ve uluslar arası toplumların değerli bireyleri olarak yetiştirmeyi ve tüm dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olmayı vizyon olarak benimsemiştir ![]() Eğitim anlayışımız sadece bilgi vermek değildir, öğrenci merkezli demokratik ve etkin bir okul anlayışını benimseterek öğrenmeyi öğretmektir ![]() Misyonumuz Milli Eğitimin temel amaç, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda evrensel düşünen olayları neden - sonuç ilişkisi içinde sorgulayan kendini ve çevresini tanıyan, yapıcı, yaratıcı, üretken, girişimci bireyler yetiştirmek ![]() Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak 21 ![]() ![]() Bina Bilgileri Müdür Yardımcısı 2 Şube Sayısı 23 Öğretmen 33 Öğrenci Sayısı 658 Memur 2 Derslik Sayısı 11 Yardımcı Hizmetli - Bilgisayar Laboratuarı Sayısı 1 Kütüphane 1 Fen Laboratuarı 1 Konferans Salonu 1 Spor Salonu - Asil Nadir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Balçova Okulun Adı : Asil Nadir İlköğretim Okulu Okul Adresi : Kestane sk ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 2591114 Faks Numaraları : 0 (232) 2781414 E-mail Adresi : asilnadir ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: balcovaasilnadir ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Asil Nadir İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|