![]() |
Şaziye Tekışık Anaokulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şaziye Tekışık Anaokulu Çankaya AnkaraŞaziye Tekışık Anaokulu Hakkında - Şaziye Tekışık Anaokulu Tanıtım - Şaziye Tekışık Anaokulu Resimleri - Şaziye Tekışık Anaokulu İletişim Şaziye Tekışık Anaokulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Şaziye Tekışık Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz 2006-2007 Eğitim Yılı 19 Ekim 2006 tarihinde Hayırsever Hüseyin Hüsnü Tekışık tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanmıştır ![]() Hayırsever Okula Annesinin adını; ŞAZİYE TEKIŞIK ANAOKULU olarak vermiştir ![]() Okulumuz 4 derslik,1 yemekhane,1 oyun salonu,1 memur/öğretmen odası,1 müdür odası,1 kazan dairesi ve toplam 475 m2’den oluşmaktadır ![]() · İlk yılı olan 2006-2007 eğitim yılında 2 sınıf 2 öğretmen ve 30 öğrenciyle eğitime başlamış olup; · 2007-2008 eğitim yılında 3 sınıf 3 öğretmen ve 56 öğrenci, · 2008-2009 eğitim yılında 3 sınıf 3 öğretmen ve 67 öğrenci, · 2009-2010 eğitim yılında ise 3 sınıf 3 öğretmen ve 70 öğrencisi ile eğitime başlamıştır ![]() · Okulumuz bünyesinde 2 adet 4 yaş ve 1 adet 5 yaş grubu çocukları bulunmaktadır ![]() · Okulumuzda tam gün eğitim yapılmakta olup,sabah kahvaltısı,öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere günde 3 öğün yemek çıkarılmaktadır ![]() · Yemek listelerini hazırlanmasında çocukların günlük ihtiyacını karşılayabilecek,aynı zamanda da gelişimlerini destekleyecek yiyeceklerin seçilmesine özen gösterilmektedir ![]() · Okulumuzda güvenlik tedbirleri olarak alarm sistemi bulunmaktadır ![]() · Her yıl üniversitelerden stajyer öğrencilere uygulama yapma fırsatı tanınmaktadır ![]() · Ebeveynlerin eğitimin içinde yer almalarını sağlamak için aile katılım programları uygulanmaktadır ![]() · Sınıfların ve okulun temizlik ve hijyenine gerekli özen gösterilmekte, çalışan personelin sağlık taramaları düzenli olarak yapılmaktadır ![]() · Okulumuz donanım ve fiziksel olanaklar açısından en iyi hale getirilmeye çalışılmakta olup, öğretmeler odasında kütüphane,her sınıfta televizyon, DVD ve yemek salonumuzda sinema sistemi bulunmaktadır ![]() · Okulumuz geniş bir bahçe alanına sahip olup,bahçe ile ilgili çalışmalar yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() Şaziye Tekışık Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: ŞAZİYE TEKIŞIK ANAOKULU Adresi: OĞUZLAR MAH ![]() Telefon Numarası: 3122862214 Faks Numarası: 3122860190 E-mail Adresi: Web Adresi: - Şaziye Tekışık Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|