|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
80yıl, aktepe, aşağı, beydağ, ilköğretim, izmir, okulu |
![]() |
80.Yıl Aşağı Aktepe İlköğretim Okulu Beydağ İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 80.Yıl Aşağı Aktepe İlköğretim Okulu Beydağ İzmir80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize insan haklarına saygılı ve duyarlı, akılcılık ve bilime önem veren; araştırmacı ve sorgulamacı, eleştirel, dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumuyla barışık, üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmek istiyoruz ![]() MİSYONUMUZ ---Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın, yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk ‘ün gösterdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesinin üzerine çıkmak” hedefine öncülük etmek ![]() ---Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız, sürekli, daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır ![]() Rehberlik Servisimiz Okulumuzun rehberlik servisi öğrencilerimizin içinde bulundukları gelişim dönemleri baz alınarak ihtiyaçlarına uygun rehberlik plan ve programları geliştirip uygulamayı ve sonuçları izlemeyi hedef alır ![]() ![]() Rehber öğretmenlerimiz sadece sorun yaşayan öğrencilerle değil, okuldaki tüm öğrencilerle çalışırlar ![]() ![]() ![]() ![]() REHBERLİK SERVİSİNDE VERİLEN HİZMETLER: Bireysel psikoloik danışmanlık Grup danışmanlığı Aile danışmanlığı Mesleki danışmanlık Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin tespiti Çocuk ve ergen gelişim dönemleri Okul çağında görülen davranış bozuklukları İzleme hizmetleri Oryantasyon hizmetleri Verimli ders çalışma OKS sınav sistemi ve tercihler Test ve anketlerle destekli bireyi tanıma 80 ![]() İlçesi : Bergama Okulun Adı : 80 ![]() Okul Adresi : Aşağı Aktepe Mh ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 592 6439 Faks Numaraları : 0 (232) 592 6438 E-mail Adresi : 389329@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|