![]() |
Yurtkur Anaokulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtkur Anaokulu Çankaya AnkaraYurtkur Anaokulu Hakkında - Yurtkur Anaokulu Tanıtım - Yurtkur Anaokulu Resimleri - Yurtkur Anaokulu İletişim ![]() ![]() Yurtkur Anaokulu Tarihçesi: Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nün Anaokulu açma hususundaki M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yönetmeliğimizin 8 ![]() ![]() Okulumuz 02 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz açıldığı tarihten itibaren sabah 8:00 akşam 17:00 saatleri arasında tam gün olarak eğitim ve öğretimini sürdürmektedir ![]() Okulumuzda 36-48, 48-60 ve 60-72 ay olmak üzere üç ayrı sınıf bulunmaktadır ![]() Yurtkur Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: YURTKUR ANAOKULU Adresi: TAHSİN BANGUOĞLU ÖĞRENCİ YURDU LOJ ![]() Telefon Numarası: 3122867097 Faks Numarası: 3122856878 E-mail Adresi: Web Adresi: - Yurtkur Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|