Yusuf Uz İlköğretim Okulu Balçova İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yusuf Uz İlköğretim Okulu Balçova İzmirYusuf Uz İlköğretim Okulu Hakkında - Yusuf Uz İlköğretim Okulu Tanıtım - Yusuf Uz İlköğretim Okulu Resimleri - Yusuf Uz İlköğretim Okulu İletişim Yusuf Uz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bina Bilgileri Müdür Yardımcısı 2 Şube Sayısı 40 Öğretmen 61 Öğrenci Sayısı 1065 Memur 1 Derslik Sayısı 28 Yardımcı Hizmetli Bilgisayar Laboratuarı Sayısı 1 Kütüphane 1 Fen Laboratuarı 2 Konferans Salonu 1 Spor Salonu - Yusuf Uz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Balçova Okulun Adı : Yusuf Uz İlköğretim Okulu Okul Adresi : KORUTÜRK MAHÇAMLIK SK NO:1İŞ BANKASI EVLERİ BALÇOVA/İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 2596980 Faks Numaraları : 0 (232) 2783454 E-mail Adresi : balcovayusufuzioo@hotmailcom Okulun Web Adresi: byusufuziomebk12tr Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Yusuf Uz İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|