|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balçova, ertuğrul, gazi, ilköğretim, izmir, okulu |
![]() |
Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Balçova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Balçova İzmirErtuğrul Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu İletişim Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bina Bilgileri Müdür Yardımcısı 2 Şube Sayısı 41 Öğretmen 60 Öğrenci Sayısı 919 Derslik Sayısı 34 Yardımcı Hizmetli 1 Bilgisayar Laboratuarı Sayısı 2 Kütüphane 1 Fen Laboratuarı 1 Konferans Salonu 1 Spor Salonu 1 Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Balçova Okulun Adı : Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Okul Adresi : Ertuğrulgazi Sok ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 2596386 Faks Numaraları : 0 (232) 2789080 E-mail Adresi : admin@ertugrulgaziioo ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://balcovaertugrulgazi ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|