Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, aydın, hanım, latife, nazilli

Latife Hanım Anaokulu Nazilli Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Latife Hanım Anaokulu Nazilli Aydın

Latife Hanım Anaokulu Hakkında - Latife Hanım Anaokulu Tanıtım - Latife Hanım Anaokulu Resimleri - Latife Hanım Anaokulu İletişim

Latife Hanım Anaokulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Latife Hanım Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Latife Hanım Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Latife Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Değerlerimiz
1Yaygınlaştırmaya önem veririz
2Eğitimde kaybedecek fert olmadığına inanırız
3Biz çocuklarımızı sevgi ve saygıya dayalı demokratik bireyler olarak yetiştirdiğimize inanırız
4Çevremizdeki okullara ve meslektaşlarımıza öncülük yaparız
5Eğitim fırsatı ve fırsat eğitimi ‘mantığı’ ile çalışırız
6Yenilikleri takip eder çalışanlarımıza yansıtırız
7Yardımlaşma ve dayanışmanın gücüne inanırız

Latife Hanım Ana OkuluMisyonumuz
Çocuklarımızı ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğiterek problem çözme becerisini geliştiren; saygı, sevgi ve paylaşma davranışlarını kazandırarak, çevresine duyarlı bireyler yetiştiren; bilgi çağındaki gelişmeleri takip eden, okul öncesini yaygınlaştıran bir okuluz

Vizyonumuz
Okul öncesi eğitimin kalitesinde ve yaygınlaştırıllmasında dünyaya lokomotif olmak

Latife Hanım Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: LATİFE HANIM ANAOKULU
Adresi: YILDIZTEPE MH71/2 SK
Telefon Numarası: 2563182929
Faks Numarası: 2563183727
E-mail Adresi:
Web Adresi: - wwwlatifehanimaok12tr

Latife Hanım Anaokulu Resimleri:

biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com