Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altındağ, ankara, başakar, ilköğretim, nihat, okulu

Nihat Başakar İlköğretim Okulu Altındağ Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nihat Başakar İlköğretim Okulu Altındağ Ankara

Nihat Başakar İlköğretim Okulu Hakkında - Nihat Başakar İlköğretim Okulu Tanıtım - Nihat Başakar İlköğretim Okulu Resimleri - Nihat Başakar İlköğretim Okulu İletişim

VİZYON

İstiyoruz ki;
Her birey kendi çıkarı kadar toplumun çıkarlarını da düşünsün İnsanlar, çevresindekilere samimi, sevgi ve saygı dolu ilişkilerle yaklaşsın Bütün öğrencilerimiz kendini iyi tanıyarak, başaracağı mesleği seçsin ve bu mesleğini hoşlanarak yapsın Her öğrencimiz ve mezunumuz eğitim hakkını sonuna kadar kullansın Bireyler ilgili oldukları alanlarda kendini gerçekleştirebilsin Ailede ve yaşanan çevrede psikolojik ve fiziksel şiddet yaşanmasın İnsanlar doğal kaynakları kullanırken israfa yönelmesin Teknoloji ve bilim insanlara zarar verecek şekilde kullanılmasın

MİSYON

Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; yapıcı, yaratıcı, hoşgörülü olacaklar; insan hak ve özgürlüklerini bilecek ve bunlara saygı göstereceklerdir Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; yeniliklere ve değişime açık bir düşünce yapısıyla, gelişen teknolojiyi yaşam boyu öğrenmede kullanacaklar Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; çok yönlü düşünecek, sosyal bireyler olacaktır Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; kendini rahatlıkla ifade edebilecek, iletişime açık, bilgiye ulaşma yollarını bilen, özdenetime sahip yetişecekler Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; yaşamlarında ayrımcılığa ve kayırmacılığa yer vermeyecekler Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; toplumumuzun kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını ve milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan bireyler olarak yetişecekler Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; zihinsel, duygusal ve bedensel yönden dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetişecektir

BAŞARILARIMIZ
1 2005-2006 Türkiye Genç Kızlar 35 Kg Teakwondo Türkiye Beşinciliği,
2 2002-2003, 2003-2004, 2004-2005, 2005-2006 Öğretim Yıllarında Ankara İlinde düzenlenen teakwondo karşılaşmalarında İl birincilikleri, ikincilikleri ve üçüncülükleri,
3 2005-2006 Eğitim Öğretim Yılında, 3 öğrencimiz Anadolu Lisesini, 20 öğrencimiz Anadolu Meslek Liselerini kazanmıştır
4 10012007 tarihinde Altındağ İlçesi'nde düzenlenen "Seviye Tespit Sınavı" nda Altındağ 5 Nolu Eğitim Bölgesinde, 5 6 7 sınıflarda okulumuz öğrencileri birinci olmuştur

İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK
İL MERKEZİNE UZAKLIK
Kızılay'a 12 Km Ulus'a 10 Km uzaklıktadır
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK
Altındağ'ın merkezine 9 Km uzaklıktadır
YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ

Bölgemiz sürekli olarak diğer illerden göç almaktadır Gecekondu bölgesi olup modern yapılaşma süreci yeni yeni başlamaktadır Okulumuz sosyo ekonomik açıdan alt gelir gurubuna hitap etmektedir Öğrencilerimizin ve bölgemiz insanlarının sosyal-kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilecekleri alanlara ihtiyaçları bulunmaktadır

NİHAT BAŞAKAR İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ
OKUL KODU
252975
OKUL MÜDÜRÜ
Hasan ÜLKERİM
TELEFON
0312 376 58 19
FAKS
0312 376 56 42
E-POSTA
252975@mebgovtr
WEB ADRESİ

ADRES
Başpınar Mah 3 Cad No: 42
Altındağ / ANKARA

kaynak:webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com