|
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, başakar, ilköğretim, nihat, okulu |
Nihat Başakar İlköğretim Okulu Altındağ Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nihat Başakar İlköğretim Okulu Altındağ AnkaraNihat Başakar İlköğretim Okulu Hakkında - Nihat Başakar İlköğretim Okulu Tanıtım - Nihat Başakar İlköğretim Okulu Resimleri - Nihat Başakar İlköğretim Okulu İletişim VİZYON İstiyoruz ki; Her birey kendi çıkarı kadar toplumun çıkarlarını da düşünsün İnsanlar, çevresindekilere samimi, sevgi ve saygı dolu ilişkilerle yaklaşsın Bütün öğrencilerimiz kendini iyi tanıyarak, başaracağı mesleği seçsin ve bu mesleğini hoşlanarak yapsın Her öğrencimiz ve mezunumuz eğitim hakkını sonuna kadar kullansın Bireyler ilgili oldukları alanlarda kendini gerçekleştirebilsin Ailede ve yaşanan çevrede psikolojik ve fiziksel şiddet yaşanmasın İnsanlar doğal kaynakları kullanırken israfa yönelmesin Teknoloji ve bilim insanlara zarar verecek şekilde kullanılmasın MİSYON Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; yapıcı, yaratıcı, hoşgörülü olacaklar; insan hak ve özgürlüklerini bilecek ve bunlara saygı göstereceklerdir Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; yeniliklere ve değişime açık bir düşünce yapısıyla, gelişen teknolojiyi yaşam boyu öğrenmede kullanacaklar Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; çok yönlü düşünecek, sosyal bireyler olacaktır Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; kendini rahatlıkla ifade edebilecek, iletişime açık, bilgiye ulaşma yollarını bilen, özdenetime sahip yetişecekler Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; yaşamlarında ayrımcılığa ve kayırmacılığa yer vermeyecekler Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; toplumumuzun kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını ve milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan bireyler olarak yetişecekler Mezunlarımız ve öğrencilerimiz; zihinsel, duygusal ve bedensel yönden dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetişecektir BAŞARILARIMIZ 1 2005-2006 Türkiye Genç Kızlar 35 Kg Teakwondo Türkiye Beşinciliği, 2 2002-2003, 2003-2004, 2004-2005, 2005-2006 Öğretim Yıllarında Ankara İlinde düzenlenen teakwondo karşılaşmalarında İl birincilikleri, ikincilikleri ve üçüncülükleri, 3 2005-2006 Eğitim Öğretim Yılında, 3 öğrencimiz Anadolu Lisesini, 20 öğrencimiz Anadolu Meslek Liselerini kazanmıştır 4 10012007 tarihinde Altındağ İlçesi'nde düzenlenen "Seviye Tespit Sınavı" nda Altındağ 5 Nolu Eğitim Bölgesinde, 5 6 7 sınıflarda okulumuz öğrencileri birinci olmuştur İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İL MERKEZİNE UZAKLIK Kızılay'a 12 Km Ulus'a 10 Km uzaklıktadır İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK Altındağ'ın merkezine 9 Km uzaklıktadır YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ Bölgemiz sürekli olarak diğer illerden göç almaktadır Gecekondu bölgesi olup modern yapılaşma süreci yeni yeni başlamaktadır Okulumuz sosyo ekonomik açıdan alt gelir gurubuna hitap etmektedir Öğrencilerimizin ve bölgemiz insanlarının sosyal-kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilecekleri alanlara ihtiyaçları bulunmaktadır NİHAT BAŞAKAR İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUL KODU 252975 OKUL MÜDÜRÜ Hasan ÜLKERİM TELEFON 0312 376 58 19 FAKS 0312 376 56 42 E-POSTA 252975@mebgovtr WEB ADRESİ ADRES Başpınar Mah 3 Cad No: 42 Altındağ / ANKARA kaynak:webrehberibiz |
|