|
|
Konu Araçları |
adıyaman, aktepe, besni, ilköğretim, köyü, okulu |
Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Besni AdıyamanAktepe Köyü İlköğretim Okulu Hakkında -Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Aktepe Köyü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz 1971 yılında kar gir binada Aktepe Ortaokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır 1977 yılında Temel Eğitim Okulu olarak 8 derslik bina ve eklerinin yapımına başlandı Bina ve eklerinin inşaatı devam ederken, 1979 yılında hazır hale gelen A Blok binanın zemin katının eğitim öğretime açılmasıyla 1983 yılına kadar Aktepe Ortaokulu olarak yeni binada eğitim öğretime devam etmiştir1983 yılında A ve B Blok binalarla dört kat ve sekiz daire lojmanın yapımı tamamlanmıştır 1983-1984 eğitim öğretim yılından 1997-1998 eğitim öğretim yılına kadar 5+3 şeklinde Aktepe İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime devam edilmiştir 1997-1998 eğitim öğretim yılından itibaren 4306 sayılı kanun gereğince 8 yıllık olarak Aktepe İlköğretim Okuluna dönüştürülmüştür 2000 yılında 15 +1 Bilgisayarlı Bilgi Teknolojisi Sınıfı kurulmuştur 2006 yılında 4 katlı 8 daire lojman binası deforme olması ve tehlike arz etmesi nedeniyle yıkılmıştır Yıkılan bina yerine aynı yıl C Blok 6 derslik bina yapılmıştır Derslik ihtiyacı üzerine aynı bina üzerine 2008 yılında 6 derslikten oluşan 1 kat daha ilave edilmiştir Aktepe İlköğretim Okulu, 3 Blok binada idare odaları, öğretmenler odası, 25 derslik, Teknoloji Tasarım Dersliği, Anasınıfı, Çok Amaçlı Salon, Fen Laboratuarı, Bilgi Teknolojisi Sınıfı, Görsel Sanatlar Dersliği ile eğitim öğretime devam etmektedir Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aktepe Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aktepe Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aktepe Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aktepe Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: AKTEPE KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AKTEPE KÖYÜ BESNİ / ADIYAMAN Telefon Numarası: 4163342162 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:http://wwwaktepeilkogretimcom/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|