|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, aktepe, besni, ilköğretim, köyü, okulu |
![]() |
Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Besni AdıyamanAktepe Köyü İlköğretim Okulu Hakkında -Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Aktepe Köyü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() Okulumuz 1971 yılında kar gir binada Aktepe Ortaokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2006 yılında 4 katlı 8 daire lojman binası deforme olması ve tehlike arz etmesi nedeniyle yıkılmıştır ![]() ![]() ![]() Aktepe İlköğretim Okulu, 3 Blok binada idare odaları, öğretmenler odası, 25 derslik, Teknoloji Tasarım Dersliği, Anasınıfı, Çok Amaçlı Salon, Fen Laboratuarı, Bilgi Teknolojisi Sınıfı, Görsel Sanatlar Dersliği ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: AKTEPE KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AKTEPE KÖYÜ BESNİ / ADIYAMAN Telefon Numarası: 4163342162 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:http://www ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|