|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adıyaman, aktepe, besni, ilköğretim, köyü, okulu |
Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Besni AdıyamanAktepe Köyü İlköğretim Okulu Hakkında -Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Aktepe Köyü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() Okulumuz 1971 yılında kar gir binada Aktepe Ortaokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır 1977 yılında Temel Eğitim Okulu olarak 8 derslik bina ve eklerinin yapımına başlandı Bina ve eklerinin inşaatı devam ederken, 1979 yılında hazır hale gelen A Blok binanın zemin katının eğitim öğretime açılmasıyla 1983 yılına kadar Aktepe Ortaokulu olarak yeni binada eğitim öğretime devam etmiştir 1983 yılında A ve B Blok binalarla dört kat ve sekiz daire lojmanın yapımı tamamlanmıştır![]() 1983-1984 eğitim öğretim yılından 1997-1998 eğitim öğretim yılına kadar 5+3 şeklinde Aktepe İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime devam edilmiştir 1997-1998 eğitim öğretim yılından itibaren 4306 sayılı kanun gereğince 8 yıllık olarak Aktepe İlköğretim Okuluna dönüştürülmüştür 2000 yılında 15 +1 Bilgisayarlı Bilgi Teknolojisi Sınıfı kurulmuştur![]() 2006 yılında 4 katlı 8 daire lojman binası deforme olması ve tehlike arz etmesi nedeniyle yıkılmıştır Yıkılan bina yerine aynı yıl C Blok 6 derslik bina yapılmıştır Derslik ihtiyacı üzerine aynı bina üzerine 2008 yılında 6 derslikten oluşan 1 kat daha ilave edilmiştir![]() Aktepe İlköğretim Okulu, 3 Blok binada idare odaları, öğretmenler odası, 25 derslik, Teknoloji Tasarım Dersliği, Anasınıfı, Çok Amaçlı Salon, Fen Laboratuarı, Bilgi Teknolojisi Sınıfı, Görsel Sanatlar Dersliği ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Aktepe Köyü İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aktepe Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aktepe Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aktepe Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Aktepe Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: AKTEPE KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AKTEPE KÖYÜ BESNİ / ADIYAMAN Telefon Numarası: 4163342162 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:http://www aktepeilkogretim com/Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|