|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, gürocak, ilköğretim, okulu, özdemir |
![]() |
Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Altındağ AnkaraÖzdemir Gürocak İlköğretim Okulu Hakkında - Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Tanıtım - Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Resimleri - Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu İletişim VİZYON Öğrencisi, öğretmeni, velileri mutlu toplum ve çevresiyle bütünleşmiş bir okul olmaktır ![]() MİSYON Ø Öğrencilerimizi bilgi ve kültür donanımına sahip, araştıran, sorgulayan, öğrendiklerini davranış haline dönüştüren ve üretimiyle topluma katkı yapan insanlar olarak yetiştirmektir ![]() Ø Çalışma ortam ve koşullarını kendisi belirleyen tüm kararlara katılım hakkına sahip; kendi çocuğu için başka öğretmenlerden beklediklerini okulunda sergileyen öğretmenlere ulaşmaktır ![]() Ø Çocuğunu okulumuza kayıt ettirmek için yarışan, okulun her türlü faaliyetinde etkin rol alan, okulundan beklentilerini her zaman dile getirebilen velilere ulaşmaktır ![]() Ø Toplum ve çevrenin potansiyelinin farkında bir okul olarak; okuldan neler istemesi gerektiğini bilen, bunu okula ileten ve sonuçlarından mutlu olan ve fayda sağlayan bir topluma ulaşmaktır ![]() ŞUBE VE ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ŞUBE SAYISI 34 ÖĞRENCİ SAYISI 1159 BİNA BİLGİLERİ DERSLİK SAYISI 16 ATÖLYE-İŞLİK SAYISI 1 Atölye FEN LABORATUARI 1 Fen Laboratuarı BT(BİLGİSAYAR) SINIFI 20+1 ve 18+1 olarak 2 Adet Bilgisayar Laboratuarı KONFERANS SALONU 120 Kişilik İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İL MERKEZİNE UZAKLIK Kızılay'a 15 Km ![]() ![]() İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK Altındağ’a 10 Km ![]() OKUL KODU 754142 OKUL MÜDÜRÜ Yıldırım KARCI TELEFON 312 376 18 50 FAKS 312 375 25 06 E-POSTA 754142@meb ![]() ![]() WEB ADRESİ http://www ![]() ![]() ![]() ADRES Karapürçek mah ![]() ![]() ![]() Altındağ/ANKARA |
![]() |
![]() |
|