Mutaflar İlköğretim Okulu Beydağ İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mutaflar İlköğretim Okulu Beydağ İzmirMutaflar İlköğretim Okulu Hakkında - Mutaflar İlköğretim Okulu Tanıtım - Mutaflar İlköğretim Okulu Resimleri - Mutaflar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mutaflar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kurudere Ova İlköğretim Okulu İzmir Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kurudere Ova İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kurudere Ova İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kurudere Ova İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kurudere Ova İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Toplam 3 şubede 13 öğrenci öğrenim görmektedir ![]() Mutaflar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Beydağ Okulun Adı : Mutaflar İlköğretim Okulu Okul Adresi : Mutaflar Köyü Beydağ İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : Okulun Web Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : 5 km Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Var, Boş Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mutaflar İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|