![]() |
Batıkent Anaokulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Batıkent Anaokulu Tepebaşı EskişehirBatıkent Anaokulu Hakkında - Batıkent Anaokulu Tanıtım - Batıkent Anaokulu Resimleri - Batıkent Anaokulu İletişim ![]() Batıkent Anaokulu 26 Eylül 2005 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() 3 Ağustos 2005 tarihinde kurucu müdür olarak atanan Meral ÖZDEMİR'in özverili çalışmalarıyla okulumuz eğitim öğretime açılmıştır ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Okulumuz 6 derslikli , 2 tam gün 6 yarım gün olmak üzere 4-6 yaş okul öncesi çağı çocuklarına eğitim vermektedir ![]() Çok amaçlı salonumuzda satranç , müzik ve bilgisayar destekli eğitimler verilmektedir ![]() Okulumuzda Uluslararası Eko Okullar Projesi (Çevre Eğitimi) yürütülmektedir ![]() ![]() Okulumuz TEMA vakfının çalışmalarına katılmakta YAVRU TEMA etkinliklerine destek vermekte ve çevre eğitimi ile ilgili çeşitli etkinliklere katılmaktadır ![]() ![]() Batıkent Anaokulunda okul öncesi eğitimi almış çocuklar bir çok alanda yetiştikleri gibi ayrıca birer çevre gönüllüsü olarak da ilköğretime başlamaktadırlar ![]() 3000 metrekarelik bahçesinde çocuklarımızın kendilerinin diktiği ve bakımını yaptıkları 120 fidan yatişmektedir ![]() ![]() Bahçemizde bulunan 2 oyun parkında çocukların psikomotor becerileri edinmeleri ve gelişmeleri sağlanmaktadır ![]() Kum havuzunda özgürce oyun oynamanın yeni ve yaratıcı fikirler geliştirmenin tadını çıkarmaktadırlar ![]() ![]() Sınıflarımız çocukların gelişimine uygun olarak özenle donatılmıştır ![]() ![]() Okulumuzun üst katında bulunan oyun salonunda çocuk gelişimine uygun seçilen top havuzları , yürüyüş bantları , denge tahtaları ve tırmanma merdiveni bulunmaktadır ![]() 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında 156 öğrenci kaydı ile çalışmalarını sürdürmektedir ![]() ![]() Batıkent Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Adı : BATIKENT ANAOKULU (TEPEBAŞI) Okulun Adresi : Batıkent Mah ![]() ![]() Okulun Tel & Fax : 02223150404 - Okulun WebSitesi : batikentanaokulu ![]() Okul Detayı : Anaokulu 4-6 yaş arasındaki 48-72 aylık çocuklara eğitim vermektedir ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri : Batıkent mah ![]() ![]() Batıkent Anaokulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|