![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Bayındır İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Bayındır İzmirFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1948 - 1949 öğretim yılında 96 öğrenci ile ortaokul olarak hizmete başlamıştır ![]() Okulu ilçe ileri gelenlerinden Yahya Kerim halasının anısına yaptırmış, onun adına vermiştir ![]() ![]() ![]() Okul daha sonra ihtiyaca cevap vermeyince bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan bina yapılmıştır ![]() ![]() Yeni binası yapılınca okulumuz bir ara boş kalıp yıkılma ile yüz yüze gelmistir ![]() ![]() Şuan 4 binasi ile Fatih İlkögretim okulu eğitim - öğretime devam etmektedir ![]() VİZYONUMUZ Öğrencilerin kendilerini gerçekleştirmelerini, eğitim sürecinde yetenek ve özelliklerine göre en üst düzeyde yararlanmalarını, çalışmayı ve üretmeyi seven insanlar olmalarını, geleceği planlama sorumluluğunu üstlenmelerini istiyor ve bunun için çalısıyoruz ![]() MİSYONUMUZ Araştırmacı, çağdaş bir eğitim öğretim ortamı oluşturarak üst öğrenim kurumlarına nitelikli öğrenci yetiştirmek ![]() Okulumuzun Başarıları: 1-1996-1997 öğretim yılı ilkokullararası bilgi yarışması birinciliği 2-2001 yılı ilköğretim okulları arası futbol turnuvası üçüncülüğü 3-2002 yılı ilköğretim okulları bilgi yarışması birinciliği 4-2002 yılı yıldız kızlar “Atatürk Haftası” kros müsabakaları üçüncülüğü 5-2003 yılı yıldız kızlar “Atatürk Haftası” kros müsabakaları üçüncülüğü 6-Cumhuriyetin 75 ![]() arasında düzenlenen “Atatürk ve Cumhuriyet”konulu bilgi yarışması üçüncülüğü 7-2004 yılı 27 aralık Atatürk koşusu ikinciliği 8-2004-2005 yılı Minikler futbol üçüncülüğü 9-2004-2005 öğretim yılı OKS sınavları sonucu iki öğrencimiz Fen lisesi puanına ulaşarak (463 ve 464 puan) Fen lisesine gitti 10-2005-2006 öğretim yılı Manomi pastel boya resim yarışmasında alınan derece ve ödüller 11-2006-2007 öğretim yılı Minikler futbol turnuvası birinciliği 12-2006-2007 öğretim yılı Manomi pastel boya resim yarışmasında alınan derece ve ödüller Okul Binası: 4 Bloktan oluşmaktadır ![]() Yöneticiler: 2 Öğretmen Sayısı: 23 Diğer Personel:1 Şube Sayıları: 16 Öğrenci Sayıları:421 Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bayındır Okulun Adı : Fatih İlköğretim Okulu Okul Adresi : Sadıkpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:68 Bayındır/İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 5817280 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : fatihiöo35@gmail ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Bayındır-Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Fatih İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|