![]() |
Altındağ İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altındağ İlköğretim Okulu Bornova İzmirAltındağ İlköğretim Okulu Hakkında - Altındağ İlköğretim Okulu Tanıtım - Altındağ İlköğretim Okulu Resimleri - Altındağ İlköğretim Okulu İletişim ![]() Altındağ İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1920- 1922 Altındağ çevresinin eski adı Kokluca idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Binayı Kokluca’da oturan Rumlar yapmışlardır ![]() ![]() ılları arasında Rumlar tarafından okul olarak kullanılmaya başlanılmıştır ![]() ![]() ![]() 1927 yılından sonra 5 yıllık eğitime geçmiş 1934 yılında Türk Milli Eğitimine devredilmiştir ![]() ![]() ![]() Şu anda halen kullanılmakta olan eski bina 1974 yılında yapılmaya başlanılmış ve 1975- 1976 öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde 18 derslik,28 şube,1 müdür odası,2 müdür yardımcısı odası,1 araç gereç odası,1 öğretmen odası,1 anasınıfı,1 işlik,1 çok amaçlı salon, kütüphane,Fen ve Teknoloji laboratuvarı, Bilgisayar Teknolojisi sınıfı ve tuvaletler mevcuttur ![]() Bina kaloriferli olup yakıt olarak fuel-oil kullanılmaktadır Başarılarımız 2007- 2008 Eğitim- Öğretim Yılı OKS Sınavı Sonuçları 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ![]() 12 ![]() ![]() ![]() 13 ![]() ![]() ![]() 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 ![]() ![]() ![]() ![]() 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 ![]() ![]() ![]() Altındağ İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okulun Adı : Altındağ İlköğretim Okulu Okul Adresi : Merkez Mah 551 sok No:6 Bornova İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) 433 42 20 Faks Numaraları : 0 (232) 459 65 51 E-mail Adresi : 636611@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://bornovaaltindag ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Altındağ İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|